Bloggmeny

Lidköpings nya handelsområde.

torsdag, 20 september 2007 00:04, Politik

Idag hade Kommunstyrelsen extramöte för att köpa in SNE,s (fd bacho) fastighet på Änghagen. 30.000 kvm betalade vi 18 miljoner för. Då ingår det en fastighet för 12 miljoner i detta. Orsaken är givetvis att kommunen nu försäkrat sig om mark för framtida handel. Det blir inget externt stormarknadsläge i Kartåsskogen utan vi håller nu ihop handeln. Alla partier utom KD tyckte det var bra. Obegripligt,, men det var väl nåt personligt ekonomiskt intresse eller avundsjuka bakom nejet. Nu har kommunen mark för de närmaste 10 åren att erbjuda koncepthandel. Annars sitter jag inlåst i dagarna tre för möte med Arbetsutskott och uppföljningsberedning. Vi träffar alla nämnder för att prata om hur det går och hur man vill jobba framöver. Barnbarnen växer här ser ni Liam och Viggo i cykelvagn. Här ser ni Ingegerd Wernersson,,hon med Wernesson pengarna till skolan för några år sedan. Ingegerd är numera landshövding i Blekinge. Jag träffade henne i Växjö på residenset bl.a. Ingegerd får väga upp till dem som retar sig på "alla" mina unga tjejer på blogen..De finns givetvis med för att reta en del..Jag kommer ifrån en släkt där männen har retats i generationer..Jag har en fin historia från Kristinedals fabriker år 1908 där min farfarsfar jobbade. Han var känd som en retsticka...Men mer om detta en annan gång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*