Bloggmeny

Lidköping festivalstaden-åtminstone i Aug 2011.

onsdag, 24 augusti 2011 00:08, Politik

Tid att summera augustis alla konserter och artistbesök i Lidköping.Tar dock inte Kanal rocken nu den kommer efter detta inlägg.

här efteråt var utbudet mycket stort och gratisarrangermangen slog ut de med entré.Har mycket bilder att de får komma även i senare politiska inlägg.

DInas jubileumsarrangemang drog storpublik -Där visade den private arrangören Krall god kvalité och professionalitet. Företaget står även bakom Diggiloo turnén och har kontor i Lidköping. Det innebar att det blev Villa restaurangen som ansvarade för mat och dryck under Diggiloo. Ungdomar från Lidköping fick jobb och åkte med runt.Dina Scenen och arrangemanget drog storpublik.Mest drog Sveriges hetaste kvinnliga artist September.Eller Petra Marklund som hon heter.

Jag var inspirerad av musiken och tog bra bilder hela kvällen.

 

Tog en av de bästa bilderna länge.Kunde tro att det var en studiokomposition.

 

Petra har nått den breda publiken genom programmet mycket bättre.

 

Showen var en fullproduktion.Med storbildsskärm  räckte inte elen i Stadsträdgården långa vägar.Man hade fått ta med sig eget elverk ????

 

Nytt publikrekord i Stadsträdgården. Jag brukar räkna publiken från scenen och har fått en rätt bra överblick.

Nu jämförde vi denna publik med bilden från Läckö där det var 5500 personer. Eftersom min bild inte visar alla de som står sidorna samt bakom träden uppskattar jag antalet till runt 9000,kanske fler...Eftersom det regnade strax före står publiken upp.Normalt sitter man i Stadsträdgården.

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*