Bloggmeny

Leende Kristdemokrater..

tisdag, 27 juli 2010 17:51, Politik

Kristdemokraterna är som vanligt för tidigt ute med sin valinformation.För mig som proffs var det dock intressant att läsa programmet för Lidköping. De föreslår en playa mellan Vänerblick och Framnäs. Som vanligt slår de in öppna dörrar eftersom kommunen är i full färd med ett förverkligande.Vi börjar dessutom från Västra hamnen i planläggningen av hamnstaden bort till Vänerblick.Den lagun eller utfyllnad-Vi har inte tagit slutlig ställning ännu-innebär ett mycket attraktiv badområde. Idén om "fiskebodarna" vid inre hamnen tog vi med oss från ett studiebesök i Hudiksvall för tio år sedan. Att det inte blivit något av har mest berott på marknaden.Iövrigt vore det bättre om de kristna visade på ärlighet och sanningssägare än att mörka,ljuga om sin verkliga politik.Det står inte ett ord i valprogrammet att KD skall spara 30 miljoner,Inte heller på vad som skall läggas ned.Skall man dessutom öppna nya kostnadskrävande saker måste man spara ytterligare på något annat.Låt säga att valprogrammet kostar 20 miljoner då skall man spara 50 miljoner totalt. Redovisa detta med ett leende.....TACK. Det var partikamp på Axevalla i söndags. Riksdagskandidaterna från Skaraborg tävlade i en ny typ av sulky som kommit med två sitsar.Detta innebär att en erfaren kusk sitter bakom och kan ta över om något händer.Carina Ohlsson hade inte fått bästa hästen men körde snyggt i blötan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Mycket bra svar till C i dagens NLT:P

Göran Kjörk - 30 juli 2010 00:00

Se bara till att det inte blir problem med lagunen då Lidan drar med sig mycket lera från åkrar. Men jag tror på idéen med lagunen och framförallt satsa nu på liv o rörelse nere i västra hamnen. Båtturismen måste vi återvinna, idag finns det inte ens en enkel skylt om Lidköping eller vad som händer i sommar. Sedan hoppas jag verkligen att utsikten över kinneviken mot kinnekulle tas bättre tillvara. Idag täcks den otroliga utsikten över kinneviken av sly och träd och för att inte prata om den pipeline som exakt skymmer sikten :(
Vidare önskar jag också att någon vågar satsa på en restaurang nere i västrahamnen. Tänk om man kunde bygga den så den går en bit ut i vattnet och panoramafönster över hela vänern. Sitta där med en kall och en vänertallrik... JA TACK!! :P

Carl-Fredrik - 29 juli 2010 00:00

En lagun är nog att föredra Kjell om man verkligen vill ha ett attraktivt område. Dels blir det barnvänligt dels så håller en sådan en högre vattentemperatur. Se hur de gjort i bl.a. Gränna.

Ove Nordström - 27 juli 2010 00:00