Bloggmeny

Läckö invigd. Härlig sommar.

lördag, 07 juni 2008 18:12, Politik

Idag var jag på Läcköinvigningen.Det är trevligt att se hur väl Läckö slott utvecklas. Man lyckas inte med allt men Läckö har blivit något helt annat sedan vi tog tag i det för över 10 år sedan.Med förre landshövdingen Göte Bernhardsson i spetsen har det skett en jättebra utveckling. Läckö är vid sidan av Villa Bk kommunens kändaste varumärke. Det är sådant kommunerna satsar på. Kan vara bra och veta för de som inte förstår varför saker och ting hänger samman.Till årets Läckösäsong har man sponsrat en nyskriven opera om Magnus Gabriel De la Gardie. Vi får väl se om det kan vara något. Något som är något är den Digiloo turné som även i år gästar Läckö. Förra året drog man över 7000 besökare. Så populärmusik går hem. Vi fick höra smakprov på musiken ifrån Linda Bengtzing. Jenny Gustavsson från Lidköping körade.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*