Bloggmeny

Klart...........

tisdag, 10 oktober 2006 14:50, Politik

Då har vi haft presskonferens och talat om att S-V o Mp i Lidköping, gjort en valteknisk samverkan ihop med en politisk plattform för åren 2007 till 2010 Socialdemokraterna erhåller samtliga ordförandeposter. Vi har ambition att lägga gemensamma budgetar men utöver överenskommelsen är partierna fria att agera. I politik områdena så nämner vi satsning på kollektivtrafik,ökad tillgänglighet i innerstan.Förbättrad vattenkvalité i Kinneviken.Satsning på stränderna o Framnäs.Byggandet av bandyplan/isyta.Billiga lokaler i Sockerbruket för ungdomskultur.Äldreboenden skall finnas så att det inte uppstår köer.Barngrupperna skall minska i barnomsorgen. Satsning på biogas.Demokratiutveckling. Cristina Kvist o Bo Eliasson från (V).Kjell Hedvall och Lena Blomgren (S) Göran Larsson och Linda Berling (Mp)


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*