Bloggmeny

Kan man läsa?Hur fattar man?,,Friskis o Meken

torsdag, 14 september 2006 00:00, Politik

Det har kommit kommentarer på Lidköpingsnytt på mitt förra inlägg om att det säkert kommer att bli demonstrationer när moderaterna o andra skall genomföra de mer extrema delarna av sin politik. Tydligen kan man inte ens läsa o förstå - det var bara ett konstaterande inget mer...Det händer i alla länder där högern styr...Att Inger Svensson från Folkpartiet inte fattar det förstår jag.Vad jag vet var hon ute i förra valet också o seglade med samma struntprat.Idag 4 år senare är det likadant.Att hon dessutom leder en lokalavdelning av ett "spionparti" gör att jag rekommenderar en något lägre svansföring.Idag har det varit en underbar dag Var på LMT/LMV i förmiddags....God stämning o stöd.Här kommer Björn o Sören från LMT Sen var det invigning på Friskis o Svettis..Verkligen trevligt. Nu är man igång på Sockerbruket - Hur fint det kan bli visas upp - och vår politik skördar återigen framgång.Alliansen röstade emot och än en gång skjuter man sig i foten.Sockerbruket kommer att bli en fantastisk tillgång.Här är ett piggt gäng som jag fångade: Så här trevligt har man det också på Friskis-barnrum finns bl.a: Katri med dotter Olivia och Iris med sonen Elias.Sen en invigningsbild där jag klipper bandet


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej!
Det är alldeles för få kommentare på din blogg. Här kommer en...

Du har rätt. Sockerbruket kommer att bli något fantastiskt, och Friskis kan fortsätta att det vara det häftiga friskvårdsalterantivet.
Vilka fina lokaler, och vad sugen man blir på att testa alla häftiga gym-maskiner.
Nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska jag till torget för att se och höra på "The Politicians".

Betty-Ann Weiler, aktiv friskisanhängare/socialdemokrat

betty-ann weiler - 15 september 2006 00:00