Bloggmeny

Jens Stoltenberg

tisdag, 09 april 2013 16:33, Politik

En av kongressens höjdpunkter var besöket av Norges Statsminister Jens Stoltenberg, En statsman och bärare av samma idéologi som jag. Höll ett mycket inspirerat tal och man kan inte säga annat att man blir lite avundsjuk Norge som med en S regering verkligen fått fart landet. Med stor arbetskraftsbrist flyttar nu svenska ungdomar bl.a från Lidköping till Norge.Det är egentligen stor skam att två länder med identiska förutsättningar kan olika beroende borgelig eller S regering. Norge har oljan säger någon.Ja men de pengarna läggs i en oljefond och används inte till konsumtion. Jag var i Trondheim i Januari och skall skriva om detta snart.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*