Bloggmeny

Järpåsträffen.

onsdag, 29 augusti 2007 22:39, Politik

Ikväll hade kommunen bjudit in Järpåsborna till träff på Parketten. 260 + kommunfolk blev totalt 300 personer. Kanonbra ! De flesta var nöjda.Upplägget är allmän information,mat,tipspromenad i stationer där kommunens förvaltningar och nämnder visar upp sig. Givetvis kan man framföra sina åsikter direkt till berörda. Vänermuseet kan beses och så får alla en lite present. Dialog med politiker.Mycket bra respons så nu fortsätter vi med Vinninga nästa gång.Lite bilder. Många från Järpåstrakten på mötet. Ordförandena var givetvis på plats.Marita,Mario,Kenneth.Kjell och Lena.Göran Larsson tittar in också.. Min exfrus faster hade jag inte träffat på många år. Astrid Jonsson från Backa.Trevligt. Rolf Eriksson o Pähr Nyström. Pähr blir stadsdelschef i Majorna Göteborg,Rolf jobbar kvar som vård o omsorgschef. Pähr slutar nu som Utbildningschef men det skall bli kul att börja samarbeta med Majorna. Vi får en vän stadsdel av rang i Göteborg.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*