Bloggmeny

Jag har sovit gott,,trots att...

måndag, 01 mars 2010 07:54, Politik

Igår läste jag en skrivelse som var ställd till mig från Boverket.I egenskap av kommunstyrelsens ordförande var jag ansvarig för att alla byggnader som finns i kommunen är säkra att vistas i. Därför måste jag se till att alla fastighetsägare följer regelverket att man skottar bort snö från taken. Det var ett stort ansvar jag fick ytterligare. Jag fick en hel del elaka kommentarer när jag berättade hur det är att vara KS ordförande. De som var spydiga kan gärna ta över ansvaret för snön när det rasar hus varenda dag. Annars läste jag att t.o.m röster inom ridsportsförbundet var skeptiska till att Vara Horse Arena skall fungera.Detta eftersom man räknat med 100.000 fler besökare än Flyinge,Strömsholm,Scandinavium tillsammans. Detta skall ske i Larv. Däremot är det kul att vara ordförande på Axevalla. Vi bygger vår horse arena och i lördags arrangerade vi V 75.Vi satte historia med alla tiders vinstrekord i Sverige där en vinnare fick nästan 67 miljoner. Visar att marknadsföriingen av V 75 som världens bästa spel stämmer. Livet är om vanligt positivt men så händer det negativa saker som måste lösas hela tiden. I fredags kom "smällen" att en facklig förtroendevald tillika S politiker i Lidköping försnillat en stor summa pengar.LO distriktet gjorde en polisanmälan och sände ut ett pressmeddelande där personen var namngiven. Media har dock inte valt att berätta vem det är vilket genast startar en spekulationsprocess.Nu kommer det ut ändå eftersom vedebörande avsäger sig alla uppdrag i kommunen,Tråkigt för alla inblandade. Sveriges största körhall byggs just nu på Axevalla.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Körslaget...med möjlighet att satsa ett par två-kronor på sin favvokör....totalisator har ni ju redan....

Agne Gustafsson - 04 mars 2010 00:00

Självfallet skall vi ha en kör i körhallen.
Nästa år satsar vi på körslaget..

kjell hedvall - 04 mars 2010 00:00

Vilken spännande idé ni genomför nu på Axevalla. Sveriges största körhall !! Trav och körsång är en oväntad kombination... Nu blir alla sångkörer jätteglada. Kanske har Harmonikören redan bokat för en konsert ?

Agne Gustafsson - 02 mars 2010 00:00