Bloggmeny

Intressant dag..

tisdag, 15 september 2009 22:53, Politik

Förmidagen idag gick till möte med Barn och skolnämnden,Teknisk servicenämnd samt Kommunstyrelsens egen verksamhet.Alla jobbar på med sin ekonomi och kommer att klara sej med de pengar de fått av kommunfullmäktige för 2010.Sedan satte jag på telefonen och då började det hända saker.Först fick jag en rejäl utskällning av en man från Larv....Jag hade ta mej,,,,f....n inget med att göra om 3 företagare vill förlora 400 miljoner..De har så mycket pengar att de inte vet vad de skall göra med dem. Jaha,,sa jag..då tar jag tillbaka allt...Är det på det viset att det finns personer som har 400 miljoner liggande på ett bord och de inte vet vad de vill göra med dem,,jaa då har jag haft fel...Jag har nämligen aldrig mött sådana män..Bara att lycka till... Sen ringde NLT och sa att de har ringt runt till politiker och vill ha en recension av vad de tycker om mitt tyckande..Måste vara en journalistisk innovation de framställt på NLT...ler...Säkert i syfte att stödja mej,,,hahahahaha....Iallafall så tyckte de flesta att jag inte skall ha åsikt om Vara kommmuns inre angelägenheter..Men då måste de ha missuppfattat för kommunalrådet i Vara säger att jag missuppfattat eftersom det inte är en angelägenhet för Vara..det är privata investerare..Alltså har de fel som kritiserar mej...Hänger ni med.....ler.. Sen ringde en man som ville nominera mej till Årets man i Vara...Äntligen vågade någon säga ifrån om vansinnigheterna,.Di har fått storhetsvansinne var budskapet..Sen ringde en man som ville ha mej till kommunalråd i Vara...Sen ringde ytterligare en man som ville att Vara skulle tillhöra Liiiiköping så att vi får slut på dumheterna...Sen slutligen ringde en man som ville säga att jag hade 90 % av Vara kommuns innevånare bakom mej och att jag skulle hjälpa till att ordna en folkomröstning...Då förstod jag att jag genom min åsikt helt plötsligt hade en hel rörelse bakom mej. Att min åsikt blivit som en explosion av dödat missnöje som fått ett ansikte...hade ingen aaaning om detta och att det troligtivs är därför min åsikt fått ett sådant genomslag..Nu får jag fundera på att flytta till Vara kommun och bilda partiet Framtid Vara.Partiet skall ha en bra kommun genom bra skola,,bra vård,,bra omsorg,,och satsa på Varas tätorter som mål. Tror att vi skulle få minst 40 % i valet...ler... Får väl tillägga att det sista inte kommer att ske... Men en intressant dag har det varit... Det var någon som frågade om mitt utspel hade något med ett år kvar till valet...Svaret är Nej..Jag tänker inte så..Jag är som jag är snarare,, Här är S riksdagsledamoten Monica Green och jag.Monica är beundransvärd för all den energi hon har för partiet och en ny regering nästa val.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*