Bloggmeny

Ingen höjdare,,

torsdag, 13 november 2008 15:55, Politik

Blogen har inte vart nån höjdare den sista tiden,inte jag heller.Men nu börjar det så sakta bli bättre med mej även om det återstår en del.jag har aldrig direkt råkat ut för nåt riktigt allvarligt i mitt liv. Så fallet på huvudet var första gången.Nu vet jag i vart fall vilka som är mina vänner.Tack alla ni som hört av er...Det betyder faktiskt mycket och veta att nån bryr sej.En del återstår dock innan jag är tillbaka i full form.Jag har fått information om att jag pratat och agerat...det enda som finns i mitt minne är att jag blev yr inne i festlokalen efter jag hållt mitt tal. Jag bestämde mig för att gå ut o få frisk luft..Därefter är det svart,,jag vaknade upp på aktuen av att en läkare undersökte mej. Politiskt så fortsätter "krisen" som främst är knyten till Västsveriges industristruktur. Lidköping är inte ännu så hårt drabbad.Lågkonjunkturen kommer dock att kännas för oss alla framöver. Vi har dock varit med förr så livet och samhället får gå vidare.Inte lika uppskruvat och det kanske är bra det... En duktig företagare träffade jag på näringslivsträffen..Henry Jarlsson vars föräldrar grundade Kinnarps..och som han jobbat i sen barnsben..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja krya på dig Kjell!
Jag förstår inte riktigt hur du kunde landa på huvudet och okbenet, rimligtvis borde du ju landat på backen ;)
Skämt åsido, man får en tankeställare när kroppen säger ifrån så ta vara på det nu.
Ha det.

Oven - 15 november 2008 00:00

Skönt att höra att du börjar komma tillbaka. Ibland glömmer man av att ta det lite lugnare med åren, talar av egen erfarenhet (ramlade för tre månader sedan och skadade handen, snart återställd).
Det som går upp för en är också att rehabiliteringstiden verkar ta längre tid. Passa alltså på att ta några extra dagars (timmars) paus.
mvh
Carina Ohlsson

Carina Ohlsson - 14 november 2008 00:00

Tat´lugnt och krya på dig ytterligare.:)

AM

Ann-Mari Ö - 14 november 2008 00:00

Bäste Kjell!

Självklart så fick man sej en tankeställare
när din olycka hände.......... Du är så inne
i politiken och glömmer det viktigaste -att
äta och dricka!!!! Snälla Kjell tänk på dej
själv- åtminstone 1 timme om dan!

Med hopp om snabbt tillfrisknande!

lilla ja - 14 november 2008 00:00