Bloggmeny

Influensa men Skutan håller mej vid liv

tisdag, 22 april 2008 01:43, Politik

Jag blev sjuk i lördags i influensan.Har inte vart så här sjuk på 25 år.Helt slut. Idag kunde jag stängt av mobilen men det var också med viss nyfikenhet jag följt alla turer med Skutan. Ägaren ringer mej kontinuerligt samt media stup i kvarten. Jag har tidigare haft anledning att kritisera Sjöfartsmyndigheterna i samband med förlisningar och efter denna hantering av MS Aila eller Skutan så finns det all anledning att ta upp frågan om dess organisation. Kl två ringer en journalist från Nya Wermlandstidningen och säger skrattandes att Skutan just nu på väg med god fart tillbaks till Lidköping. Kl fem vet man ingenting om detta hos Sjöfartsverket enligt kommunens handläggare. Sjöfartsinspektionen har sin uppfattning att man inte skall göra något utan fartyget får flyta fritt. Nu ikväll får jag information om att seglationsstyrelsens Ms Polstjernan skall åka ut imorron för att leta efter Skutan...Om hon befinner sig inomskärs är det Länsstyrelsens ansvar.I farled dras hon in i närmsta hamn. Men ingen hör av sig eller ansvarar för något,det är media som sköter detta. Tala om myndighet ? vem ansvarar för vad och vem agerar. Ägaren har efter sin förmåga försökt att få tag på en dragare men det finns ingen som ställer upp på att bogsera den till Karlstad. Nu på morronen får jag äntligen kontakt med en som vet något. Skutan har drivit in på grunt område vid Trädgårdsholmarna och ligger där rätt tryggt f.n Farsen lär fortsätta..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*