Bloggmeny

I arenan från 11 till 21.00

onsdag, 03 februari 2010 22:48, Politik

Idag har jag varit i arenan nästan hela dagen.Först träffade jag Bandyförbundets ordförande Håkan Ramsin. Han tyckte att Lidköping hade den finaste hallen av de som byggts. Uppfyller helt hans strategi om framtidens bandy.Han talade om de goda kärnvärdena som måste gälla.Bort med 50 tals stämpeln som finns kvar.Snoddas o haderian och bandyportfölj,stå ute och frysa..In med den ungdomliga snabba sporten med go.Den utvecklade TV tekniken har visat på stor succe med bandy i TV. Därefter var det Västergötlands Idrottsförbund/Sisus tur att fånga mitt intresse under dagen.Höll tal och deltog i deras arrangemang med ett sjuttiotal deltagare.Ikväll skrevs det historia i hallen.Före matchen hade det beställts 600 middagar i arenan.Om någon hade sagt förra året att det skulle sitta 600 personer och äta middag före en Villa match hade nog ingen trott på detta.Nu skedde det. Bara att konstatera att man felbedömt intresset för en restaurang.Villas restaurang började och servera luncher i måndags.90 gäster första dan,igår 130 och idag över 150.Nu är det riktig drag i bandyn vilket är kul.Med facit i hand skulle vi utformat hall och restaurangdelen annorlunda.Som tur är finns en tredje våning att tillgå och här får man utveckla det hela. Behovet att kunna sitta vid bord och se en match verkar vara stort.Med storbilds monitorer och även mindre screens vid borden kan man säkert plocka in 600-800 restauranggäster-Det fodras kameror och kameraskötare/bildproducent men jag är helt övertygad att det skulle gå.Många människor vill sitta o äta känna på atmosfären och stämningen men behöver inte sitta på en läktare.Mat,dryck och goda vänner är viktigare. Effektfull entre. Villa är numret större än Vänersborg och man hade inga som helst problem att slå dem. Jesper Bryngelsson håller sig påpassligt framme efter en hörnretur och som ni ser sprätter upp bollen i taket.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej

Jag undrar om ni kommer satsa mer pengar på arenan. Som det känns nu så är den halv färdig arenan. Man måste satsa pengar på riktigt bra ljudanläggning i arenan så att man kan ha massa olika evenemang. Tex säg att Sverige får England i EM kval gruppen i fotboll. Sverige möter England en lördag. Då kan man tex sätta upp en storbilds tv i arenan och ta tex 20 kr i entre. Det finns så mycket man kan göra i arena fast tyvärr så går det inte göra allt nu. För att ljudet är så dåligt. Sen tycker jag med att det skulle finnas en pub på nedervåningen. Självklart skulle det stå vakter vid uppgångarna. Så att man inte fick ta med nån alkohol upp på ståplatsläktaren eller sittplatsläktaren.

Andreas - 05 februari 2010 00:00

Restaurangdel på tredje våning är något som verkligen efterlyses. Diskussionen om varför man inte kan äta och se på matchen samtidigt är väldigt ofta uppe och då med travet som referens. Bör gå att greja till nästa säsong, eller?
:D

Oven - 04 februari 2010 00:00