Bloggmeny

H.K.H Kronprinsessan Victoria 30 år.Grattis.

lördag, 14 juli 2007 12:26, Politik

Jag är inte Royalist men acceperar demokratiska beslut. Jag har träffat Victoria vid 2 tillfällen och kan konstatera att vi har en väldigt trevlig och bra kronprinsessa. Hon är jordnära och en vanlig svensk kvinna. Jaa.alla är väl vanliga men i de kretsar hon umgåtts finns det rader av människor som tror att de är något bara för att de fått ärva. Hela "formen" runt kungahuset borde reformeras.Att inte Victorias pojkvän får vara med är ett exempel.Allt "svassande" runt gamla förlegade former.Man kan visa respekt och aktning på ett demokratiskt sätt enligt min mening.Jag sitter och läser i Göteborgsposten att landshövdingen avbrutit sin semester för att tillsammans med mig uppvakta Kronprinsessan Victoria på slottet i Stockholm. Eftersom det bara var gubbar som skulle åka upp och överlämna Victoriahuset så frågade jag Marita Bengtsson om hon ville åka istället. Jag kanske missade ett minne för livet men det får gå. Ett stort grattis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Bra handlat Kjell:D

Göran Kjörk - 17 juli 2007 00:00