Bloggmeny

Hektisk vecka..

onsdag, 14 maj 2008 11:29, Politik

Denna vecka åker jag runt i bögdera,,Måndag Lysekil för ett möte vi hade med kommunerna kring RV 44. Det är en intressant ny konstellation av kommuner som träffas.Från Götene till Lysekil.Trollhättan,Vänersborg, Uddevalla och Grästorp. Det verkar som om vi har med oss fler kommuner och även Kommunalförbunden om att satsa på 44:an. Nu skall vi jobba så att även regionen tycker detsamma.'''''''' Gert Inge Andersson och Roland Karlsson. KS ordf i Trollhättan och Lysekil. Det är få kommuner som har denna utsikt från kommunhuset. Igår hade vi Kommunstyrelsens AU. Vi beslöt att ge 300.000 i bidrag för Skogshyddans återuppbyggnad. Det finns de som tycker det är fel att ge pengar till en fri kyrka men jag anser att Skogshyddan som plats är en tillgång för alla och besöks av många utan att man är medlem i församlingen.Det finns ett allmänt intresse som vi kan stödja.Vi behandlade även budget i framtiden.Tycker det ser bra ut och jag återkommer med hur vi ser på det mellan S-V o MP. Idag är jag i Karlstad. Det är bolagsstämma och styrelsemöte i Vänerhamn. Med 4 timmars resväg går dagen. Vänerhamn äger som namnet säger de kommunala hamnarna i Vänern.Verksamheten fungerar bra och vi investerar rätt hårt i hamnarna. Framtiden ser hygglig ut även om en del av det gamla godset typ olja försvinner.Vi arbetar dock med nya godsslag kring alternativ energi.Pellets,Flis,eller kanske t.o.m produkter för framtida biogasproduktion som några exempel. Vänerns vattennivå är rätt hög I Karlstad. Imorron åker jag till Falkenberg för möte med West Sweden som är kommunernas EU organisation så ämnena växlar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*