Bloggmeny

Hektisk dag

tisdag, 16 januari 2007 22:26, Politik

Idag har det vart en lång dag.Många möten.Vi träffades kring översiktplan och många stora framtidsfrågor i Lidköping.Framtida handel var en fråga.Källson o Svensson vill bygga en galleria med bostäder vid P Norr som vi säger.Norra Torngatan.Man vill skapa ett attraktivt stråk mellan det nya kvarteret över till Kopparporten och vidare hela vägen till Åhlens. Konsulter sitter o ritar. Till höger skall det vara mitt hus o till vänster Henrys bageri..ler..... Alltid kul att någon vill nåt-fast det lär bli durt och lösa in,hahahah Här ser ni ritning över kvarteret.Linderoths cykel o det nya libanesrestaurangen rivs.Sen byggs det nytt på tomma ytor.Frågan är varför vi skall spara resten. Bättre att bygga nytt i gammal stil.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*