Bloggmeny

Härligt med sol och politiken snart i semester

måndag, 29 juni 2009 00:26, Politik

Vi firade av det fina vädret i fredagskväll med fest på min bakgård.The Politicians repade inför Törebodafestivalen.Det är underbart nu med milda kvällar.Någon störde vi säkert.Lidköpingsborna är lättstörda - Det som sker i Töreboda att man stänger av torget och centrum och håller festival i tre dagar skulle aldrig kunna hända i Lidköping.Sover man med öppet fönster så kan man absolut inte stänga det några kvällar per år. Istället ringer man och är arg. I Töreboda ställer hela samhället upp och tycker det ger någonting extra till bygden. Skall dit i kvällarna tre så det kommer bilder på artisterna. En fråga som dykt upp är om vi skall bygga flerfamiljshus på grusplanen vid Lidåker. Fotbollsplanen skulle då flyttas och anläggas på annat ställe.Det är det s.k Bovieran konceptet som man önskat där. Visst skulle det vara trevligt med dessa trädgårdsrum i Lidköping. Jag hoppas vi kommer fram med lösningar. Det behövs ju att man köper in denna attraktiva mark till ett pris som ersätter fotbollsplanen. Sedan är det en annan fråga om kommunen vid detta tillfälle har råd att skjuta till för att få en konstgräsplan. Jag satt och pratade med en man i förra veckan när han plötslig sa att du måste ha en bra kamera. Bilden ovan är från Fontainebleau i Frankrike. Jag lånade ut min kamera igår till två olika som skulle ta foto på oss när vi spelade. I stort sett alla foton var obrukbara..så det kanske inte bara är en bra kamera..ler.. 
Flytta fram midsommar helgen en vecka hörde jag igår.
Vädret blir stabilare...Så här har det sett ut innan detta fantastiska väder vi har nu.

        <div class=


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*