Bloggmeny

Härliga opinionssiffror

måndag, 14 december 2009 09:39, Politik

SCB,s stora och tillförlitliga opinionsundersökning kom med bra siffror för de rödgröna under förra veckan. Igår basunerade GP ut att väljarna flyr alliansen. Den senaste tidens debatt om att regeringen tvingar cancersjuka att söka jobb har fått 350.000 personer att fly borgerlig politik.De rödgröna har nu 53,5 och storstäderna är återtagna.Låter helt fantastiskt bra och jag vill se det i valet i September. Det blir ett upprensningsarbete efter allianspolitiken som återigen försämrat landets ekonomi men det måste göras.Det som är trist är Sverigedemokraternas stöd. Jag vet ju att ca 10 % av befolkningen inte gillar invandring och utlänningar men att helt bortse från allt annat i samhället och rösta på ett parti med naziförflutet är hemskt.Kunskapen om hur man leder ett samhälle är väl närmast obefintligt hos SD. I Falköping har båda SD ledamöterna hoppat av och stolarna står tomma.Däremot går det bra för Miljöpartiet. Ligger på 10 % nu med duktiga partiledare. Jag var på Göran Larssons födelsedagskalas i helgen. Trevligt.. Glada festdeltagare: Här har vi födelsedagsbarnet......MP.s ledare i Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*