Bloggmeny

Hamnstaden och Motorgården plus möten.

torsdag, 26 februari 2009 21:30, Politik

Fick en fråga från Jan Alfredsson om vad som kommer att hända med Motorgården och kvarteret när hamnstaden byggs.Rent allmänt kan man med fog tro att hamnstaden blir skjuten framåt i tiden beroende på finanskris och svårigheter att finansiera.Räkna med 5-10 år.Därefter om det inte är gjort innan så får kommunen erbjuda en annan plats. Det finns säkert ännu lämpligare hus än ett gammalt f,d reningsverk.Länsstyrelsen anser att man inte kan plocka ut en del av området utan vill se en helhetslösning.Eftersom vi också pratar med intressenter att bygga hotell och bostadsrätter enligt "timeshare" modellen är det väl lika bra att plocka in det i plan också. Bara den processen förskjuter ytterligare nåt år. Jan frågade också om cruisingen,det är polisen och gatukontoret som samråder om avstängningar. Ingen politisk fråga. Jag har tagit initiativ till att bilda en WebTV förening i Lidköping. Nästa Onsdag kl 18.30 i studion-De la gardieskolan är ni välkomna.Då skall vi testa intresset att börja med WebTV i Lisch. Det filmade mediet kommer att växa och få en stor roll i framtiden på nätet. Calle Borg med elever kommer att medverka på mötet. Välkomna


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ditt kameraarbete e4r imdenoranpe och du har ett se4tt att jobba med sekvenser som visar talang. Sje4lv hade jag ge4rna sett lite mer dynamik i ljusse4ttningen men det kanske inte fanns se5 mycket ljusutrustning pe5 plats.

Doni - 31 juli 2012 20:29