Bloggmeny

GÖTT o va ledig..

tisdag, 06 januari 2009 11:38, Politik

Jag får lite påstötningar att du måste skriva och uppdatera din blog oftare. Jo,,jag kommer säkert igång igen men det är skönt att vara ledig.Faktum är att antalet läsare går ned kraftigt på helger.Söndagar är alltid sämst.Måndagar är bäst.Det tyder på att man läser från jobbet...Annars har det vart lugnt, stormarna kommer,senare på året. Det måste vara skönt att vara oppositionsråd i Lidköping. Att få en gratis helsida i NLT som reklamplats är inte dåligt. Dessutom med ytterst dålig sanningshalt vilket gör mej besviken på tidningen,vilka normalt sett har koll på läget. Carin Lexmon (m) är nämligen upprörd (som vanligt) att det inte blir någon sjöutsikt vid Sandbäcken. Nu är det så att Carin Lexmon och hennes parti beslutat att det inte skall vara någon sjöutsikt där. Som vanligt så vet man inte vad man beslutar. God journalistik hade varit att göra en artikel om varför står du här och gnäller - det är ju du själv som beslutat att det skall vara så... Istället blir det betald reklamplats.Å andra sidan kan det inte vara så kul att bli ihågkommen som den politiker som kämpade för en jordhög.. Så jag tar det lugnt här i helgfriden.... Jo-vi hade en trevlig nyårsfest inkl natten,,,Vi sjung o spelade till kl tre...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

God fortsättning på barikaderna!
Hoppas du hämtat dig från dina skador så du är fit for fight med CL och kompani.
AM

Ann-Mari Ö - 06 januari 2009 00:00