Bloggmeny

Gott Nytt...Kan behövas i dessa tider...

lördag, 01 januari 2011 11:26, Politik

Befann mig som många andra Lidköpingsbor på torget vid tolvslaget. Fast måste säga den yngre delen av Lidköping. Påfallande många äldre som jag tidigare önskat gott nytt år lyste med sin frånvaro. Dock fick jag en del grattis hälsningar till mitt giftemål.. Jaa..har nog missuppfattats p.g.a av bilden nedan. Bara för att man inte går omkring i säck o aska behöver man vara gift. Bilden togs på Axevalla Stochampionatssöndagen i somras. Jo jag och Anna har träffats i ett och ett halvt år fast det behöver man inte skrika ut. Nu var det dock tid men vi är varken gifta eller förlovade - Vi är tillsammans. På tal om klädsel så klär sig svensken oftast dåligt i förhållande till vår rikedom. Jag och Anna var på Läcköoperan i somras. Anna tycker det är fint med opera så hon satte på sig en snygg klänning och högklackat.Jag hade mina svarta byxor och tog en vit skjorta till med slips. Innan jag åkte slängde jag med mig en kavaj som råkade bli svart eftersom det kan bli lite kyligt på kvällen. Innan Operan tog vi en sväng till Udden på Kållandsö för att äta en bit mat. -Oooj vad ni är fina..Har ni gift er var kommentaren från servitören.. När vi sedan kom till Läckö var det kö till insläppet. Alla tittade på oss och en för mig okänd man steg fram.. Får gratulera till bröllopet...Nja.. svarade jag men innan jag han säga något mer så insåg mannen sitt misstag och svarade...jaså,ja men då tillhör ni ensemblen förstår jag..Vid en närmare titt på operabesökarna var det samling människor klädda för kyla och oväder i alla möjliga kläder från jeans till fritidskläder och koftor.Vi stack ut..men det var sommar och inte kallt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*