Bloggmeny

Göran Berglund...Elvis show.

lördag, 12 mars 2011 11:04, Politik

Igår kväll var jag på Parketten eller Galejan som det numera heter. Göran Berglund kompad av Cadillac band hade Elvis afton. Förra året när Göran sjöng Elvis på Folkets Hus hade han akustisk komp. Jag hyllade Göran här men skrev också att det skulle vara kul att höra Göran med ett riktigt kompband. Nu blev det Cadillac band och jag hade förväntningar. Göran var bra igår men det lyfte aldrig. Det blev inte bättre med Cadillac band och det var inte Görans fel.De visade sig vara ett ordinärt dansband utan spelglädje, dessutom med en undermålig ljudanläggning och ljussättning saknades. Av någon anledning har det gått snett bland en del svenska musiker. Man har glömt av att man skall vara samspelta och att det finns något som heter rytmsektion. Många trummisar spelar för sig själva utan nån kontakt med basisten. Elvis Presley hade alltid en lysande rytmsektion. Med Bill Black som legendarisk basist under de tidiga åren. Igår hördes inte basen. Göran Berglund. Det var över 300 besökare på Elvis showen. Jag kände hälften. När jag är ute finns det bara ett samtalsämne: Politik. Mycket roligt...hmmm.. Igår fanns det ett undantag från det vanliga. Håkan Juholt..Min slutsats efter alla samtal var att han emottagits mycket bra. Äntligen får vi en ledare som är Socialdemokrat framfördes av flera. Om detta är sanning även för en invandrare i Stockholm vet jag inte. Men här i sosseland har han tydligen gått hem. Borgerligt styrd media är sig lik. Juholt går inte hem i Stockholm är budskapet. Vad jag vet är Mona Sahlin Stockholmare. Så till den milda grad att många landsbygdsbor retade sig på hennes dialekt. Om nu inte en Oskarshamnare och inte en Stockholmare går hem i Stockholm vad går hem?? Att Stockholm enbart skulle bestå av högavlönad medelklass och Östermalmsklass stämmer ej. Visst måste det finnas ett budskap om en framtid för alla som servar denna nya låneklass. Alla som arbetar i offentlig sektor,handeln,städ,fastighetskötsel,transporter busschaufförer som ex. Hoppas att få höra mer av Göran. Han har en jättepotential.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*