Bloggmeny

Goda opinionssiffror.

lördag, 04 juli 2009 13:22, Politik

Jag har sagt det tidigare att den enda opinionsundersökningen jag följer två gånger per år är SCB,s lokala väljarsympatiundersökning. Den visar på klara trender och man kan följa den genom åren bakåt och jämföra med valresultaten. I Lidköping är läget stabilt - Vi som styr har ett gott övertag på 4-5 %. Det är precis detta jag känner när jag är ute och träffar Lidköpingsborna. Att sedan Demoskop dessutom kom med en undersökning i dagarna som sa att Moderaterna backar hela 6 % gör att semestern kan kännas extra bra. Regeringen för en usel politik som lämnar stora delar av Sverige förutom Stockholm och dess förorter åt sitt öde.Givetvis måste de straffa sig. I Sandviken är det 3000 arbetslösa som skall slåss om 30 utbildningsplatser. Vår tidigare utbildningspolitik är sönderslagen av alliansen. Annars har det vart en hel del musik den senaste veckan. Dels repat själva inför Töreboda - dels har jag vart ute och lyssnat. I Mån och Tisdags var jag på Harrys. Henrik Strömberg i Scotts har varit på min blog flest av alla. Scotts släpper snart en ny CD.Här Roberto Mårdstam också. Jag älskar tomater....De från Kinnekulle är helt överlägset bäst.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*