Bloggmeny

Gigs in Xindu - Chengdu...

måndag, 07 maj 2012 15:06, Politik

Jag betalade halva resan själv för att inte hamna i konstiga debatter..för ett av flera syften med att åka till Kina var att vi blivit lovade att spela där.Nu löste vi det genom att använda lokala musiker.Vilket var ett mycket bra drag eftersom de var mycket duktiga.Vi kunde knappt prata med varann men musik är global.

Visar här när vi spelade  De La Gardieskolans vänskola Xiangcheng Highschool.Vi hade kommit överens om att Utbildningsförvaltningens chef Jan Fransson skulle överraska den kvinnliga rektorn genom att bjuda upp till dans  svenskt manér.Tyvärr kan ni inte se dansen men ni hör ovationerna från ca 800 ungdomar och lärare som var med.Ett synnerligen annorlunda sätt att representera men mycket lyckat.

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*