Bloggmeny

Första Maj.

tisdag, 01 maj 2007 23:54, Politik

Jag har vart engagerad i 1 Maj firandet i Lidköping sedan 1969.snart 40 år.Det har hänt en del..ler.. Framförallt att deltagandet har gått ned från tusentals till några hundra..detta år 300 personer,vilket var ett framsteg gentemot förra året. För mej är 1 maj speciellt-det beror på att jag alltid engagerat mej för att andra skall få det bättre. Snygga fanor. Ajla Mihenovic -ordförande i SSU glänste som vanligt med sitt tal. Britt Bohlin var huvudtalare.Britt får väl sägas vara en doldis inom Socialdemokraterna trots att hon har stort inflytande.Tidigare ordförande i Försvarsutskottet. De fackliga organisationerna slås samman och då måste nya fanor tas fram.Här är skogs o träfackens. Sen så spelade The Politicians.Hilda min sondotter var utrustad...ler...jag har upp daterat under The politicians blog från spelningen. Populärt med familjebilder så här är Anna med mina barn barn. Viggo höll i fanan och ville inte släppa taget..Bra början..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*