Bloggmeny

Födelsedag,motorstadion och Främberg igen

måndag, 02 juli 2007 09:51, Politik

Då var min födelsedag avverkad.firande med fullt hus.Vänner,släktningar, barn och barnbarn .Tur att vädret brukar vara bra den 1 Juli så att man kan sitta ute. Bengt Klang har reagerat på att jag gjort ett personligt påhopp på Främberg.Jag tyckte att jag var ovanligt hovsam och bara berättat det som Främberg själv i flera insändare talat om.Inget påhopp alls.Sedan måste man ha några minikrav på fakta när man går ut offentligt som Främberg gjort. Jag var och besökte motorstadion i förrgår,den kostar givetvis inte 200 miljoner som Främberg säger.Men även 26 miljoner är mycket pengar.Sedan är den annan sak att det kommer att bli en stor tillgång för alla motorälskare och dra stora skaror av människor till Lidköping.Långt mer än en finkulturanläggning.Sedan påstår Främberg att en satsning på en kulturhall för 3500 personer vid Framnäs -citat "inte på något vis konkurrerar med Sparbanken Arena" eftersom det finns en privat finansiär.Kommunledningen träffade den private finansiären i veckan som gick. Man vill bygga och hyra ut till kommunen. Det skulle innebära en ny driftkostnad på ca 30 miljoner.Eller en skattehöjning på 40 öre.Hade jag vart Främberg hade jag lobbat för en hall,men också sagt att jag är beredd att betala med en skattehöjning för att jag tycker kulturen är viktig.Istället för att prata strunt och påstå att det är gratis. jaa..det är inte Främberg jag symboliserar..ler. Jag skulle ha börjat min semester förra måndagen men det fick skjutas upp en vecka..Nu skall jag ha några avkopplande dagar med lite fysiskt arbete.Förhoppningsvis lite mer tid för musiken och fotograferandet.Jag tog denna bild i helgen när jag promenerade på Kinnekulle,som är såå vacker just nu efter allt regn.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*