Bloggmeny

Finns väl inga läsare kvar.

lördag, 08 juni 2013 00:37, Politik

Helt klart medveten om att jag nog inte har många läsare kvar..Var uppe i 14.000 unika IP adresser i månaden och det är klart att det inte är klokt att ta bort er.

Varför ?...Tja..Jag har inte orkat...Dels är jag  facebook med över tusentals som följer mig..dels startade en kinesisk hemsida som också tar kraft.Kina är en ny värld för mig. Att skriva kinesiska går bra med ett fantastiskt bra verktyg.Jag vill verkligen blogga här också men som sagt...Åldern tar ut sin rätt..ler...

Har dessutom vart sjuk i fem månader.....Nu känns det bra...behöver träna upp mig...man går verkligen ner sig..Kondition är färskvara...För mitt parti går det bättre och bättre.Skulle vara trevligt att draghjälp från en rikstrend...Nu har Sossarna tappat under många år medan vi ökat lokalt.Tänk om man kunde  lite hjälp...SCB,s årliga stora mätning visade ett mycket stort förtroende för S i Skaraborg...Vi har säkert gått framåt men inte alls den nivån som undersökningen visade..Om man går in och analyserar resultatet  ser man att Sossarna kan ligga emellan 38 % som lägst och 58 som högst...Stora spann således. I Lidköping hade vi  över 42 % senast..Sanningen ligger väl kvar runt detta...Däremot är det mycket bekymmersamt läge för Centerpartiet..I detta jordbruksdistrikt var C mycket stora..30 % var ingen ovanligt....Samma mätning som ovan får man lägst 1.3 % och högst 3.8 %....I Skaraborg....Helt makalöst.

Fast jag har ju vart elak emot Centerns utveckling när detta folkrörelseparti gick kraftigt åt höger och utsåg sossarna och mig som huvudfiende..Döda Sosseriet och sossesamhället var förre pajas till ledares budskap. Nu fick man en ännu större talanglös ledare,dessutom med dåligt omdöme i Annie Lööf. Tragiskt hur det kan bli....Särskilt med tanke alla goda centerpartister jag samarbetat med genom åren..Hederliga och jordnära som mej...

Livet är kuuul för att jag hela tiden får träffa nya intressanta människor.Här ser ni Birgitta Freter från Lidköping.Ett snyggt ekipage som det heter.

Gittan som hon kallas för rider snabbt,,,Har aldrig sett någon som rider snabbt kort sträcka..Jag var i Marstrand i helgen och såg hennes show.Som en del vet är jag ordförande  Axevalla...och vi utvecklar hela tiden anläggningen och den nya kör/ridhallen..Målet är att ha återkommande event som ger intäkter..Freter med kompanjoners show kan definitivt vara ett sådant..I år kör vi Rockabilly festival igen..och vi har dessutom annat intressant som vi arbetar med.Hallen Axevalla är 80x40 m. Ger möjligheter..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*