Bloggmeny

Finns det opposition? Nu skall vi upphandla hallen.

onsdag, 06 februari 2008 00:48, Politik

Läste att landets statsminister var bekymrad över Moderaternas impopularitet,budskapet var att de måste förnya sig. Det är 1,5 år sedan de kampanjade för Nya Moderaterna,undrar om förnyelsen innebär att de går tillbaka till det Moderatparti de alltid varit. Maud Olofsson var i Skövde och pratade i helgen, hon skyllde det dåliga förtroendet för alliansen på Socialdemokraterna och deras propaganda..hahahah.... Jag har inte sett något,maken till mesig oppositionspolitik från sossarnas sida får man leta efter. Det går dåligt för de borgerliga enbart för att de för en dålig politik, dessutom var en stor grupp trötta på Persson. Givetvis ingen bra bas att styra ett land på. Idag gick vi vidare avseende Sparbanken Arena. På tisdag beslutar Kommunstyrelsen föreslå Kommunfullmäktige att inleda en upphandling med s,k partnering som mål. Upphandlingen kommer att visa på vad det kostar.Hallen är bantad med 2000 kvm. Dock inte spel eller publikyta. Lite annat tänk kommer också att sänka driftkostnaderna.I Maj är upphandlingen klar. Under tiden kan partierna återigen behandla det nya förslaget och man kan också jobba vidare med organisation och intäkter. Villas styrelse har ikväll beslutat att ändra i A lagets ledning. Olle Isaksson går in.Skall bli intressant och följa. Olle är en bra chef för kommunens stödenhet. Han chefar för både sköterskor,kuratorer,specialpedagoger o andra. När det går dåligt kan han ta hela gänget till hjälp och lyfta laget..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*