Bloggmeny

Fåglar jaa,,,,måseländet värre än någonsin..ler

fredag, 13 april 2007 00:58, Politik

Förra årets häftigaste debatt var den om måsarna.jag gick ju ut och krävde hårdare tag..ler. Allt skulle bli bättre iår.En organisation är riggad för äggplockning.Kanske därför måsarna skriker ännu mer så här tidigt på våren..Det är ett fasligt skrän kl halv fem på morronen.Resultatet som skall bli ett normalläge för måslivet i Lidköping lär vänta tills nästa år.Ca 1500 vitfågel måste ned till antal. Jag är inte alls fågelhatare,,,tvärtom.Men när det blir fel i det naturliga måste man göra något. Här kommer ett underbart shot jag tog i Namibia. Idag var det en underbar vår dag,underbart är det dock inte att se de två nya klottrare som dykt upp i Lidköping.De slog till i en omfattning vi inte sett i Lidköping på 3 år,denna nya generation har tydligen glömt de som åtalades förra gången.Man fick böter o skadeståndskrav för många 100.000 kr-något som lätt förstör en ungdoms framtid.Även dessa klottare kommer att åka fast. "Rhodos"huset fullständigt nedklottrat på Stenportsgatan. Här kommer Petra igen,blåare ögon finns ej.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*