Bloggmeny

Driftkostnader för hallen. Skattehöjning

tisdag, 06 november 2007 08:45, Politik

Nu har de nya siffrorna kommit för Sparbanken Arena. Efter nya analyser och rättade siffror blir driftkostnaden 17 miljoner drygt. I kommunens budget så saknar vi 10 miljoner med denna analys,ytterligare intäkter och kostnader kan givetvis komma. Avseende Carin Lexmon oppositionsrådet så skall det bli intressant att äntligen få höra vilka konstruktiva lösningar hon har som undviker en skattehöjning. Dessutom erkände hon idag att Alliansen inte tagit upp en krona i sin budget för nån Arena. Så då skall hon ha fram 17 miljoner..det kan hon få fram utan skattehöjning..Grattis... I NLT och Lidköpingsnytt förekommer det flera påhopp på mig.Det är pinsamt för de som skrivit dem. Personerna ifråga borde antingen ha ringt mig eller hållit tyst. Nu skämmmer man ju ut sig själva i sina missuppfattningar .Man bygger argument på fantasier och okunnighet vilket gör att det inte är nån idé att svara ens. Om jag uttrycker mig medvetet lite mustigt på denna sida är en sak,jag pratar alltid fakta och sedan min åsikt om det. Åsikten kan man givetvis tycka vad man vill om. Men här pratas det inte bullshit..grundat på okunskap. Igår hade vi en riktig bra förmiddag med Teknikföretagen. Man besökte Lidköping i en s,k Roadshow. Ulf Lööf,född i Lidköping men jobbandes för TF i Göteborg och Jan Lööf VD på Kinnegrip.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Om inte en evenemangshall byggs utan "bara" en bandyhall....så kommer ju inte banken att bidra med pengar och då kommer det ju kosta kommunen lika mycket pengar ändå eftersom kommunen får lägga mer pengar + att man inte får dra momsen och lägg då till att det med all säkerhet kommer krävas en konserthall av de i ditt partis ledning. Då sitter vi ju där med en lika stor totalsumma ialla fall!!
Jag tror inte du Kjell personligen är emot en evenemangshall av den kaliber och kronor som visats....problemet är att ni inte är enade i ditt parti, det kan ju vem som helst begripa med tanken på vilka som sitter på vilka positioner i socialdemokraterna!!

Johan - 06 november 2007 00:00

^o)Kan din uppgift om ytan på hallen verkligen vara riktig? I så fall är det ju som att sätta tak över hela Nya Stadens Torg?

SRN - 06 november 2007 00:00