Bloggmeny

DÄ Ä LA Festival...

måndag, 07 augusti 2006 00:00, Politik

Under alla mina år i politiken har jag hört att det händer inget i Lidköping på somrarna.Alla andra städer har sina stora festivaler.Några privata som vill satsa i Lidköping förutom Henry H har det aldrig funnits.Jag var för några år sen i vår vänort Kouvola i Finland och kom hem med en idé att göra Hjulafton i Lidköping men på kulturens område.Alla Lidköpingsbor som gör nåt kulturellt skulle visa upp sej,samtliga krögare o rest skulle givetvis också ställa upp.I Kouvola gick alla ut 10.000 tals..och stor fest.Av detta har det blivit De la festival... Mina intryck av resultatet är blandat,varför är Lidköpingsborna så svåra.Visst är 1300 i stadsträdgården ok,,men inte vad jag hade hoppats,å andra sidan är väl inte arrangemanget heller vad jag hade i min bild. Kom just nu från stadsträdgården..Musik för ungdomar..det finns inget att göra i stan har jag alltid hört,,hur många ungdomar var där...jaa 40 st + föräldrar o släktningar.När Lidköpingsbandet Eileen spelade var det 100 men ändå..de är så bra att det skulle vara 1000....minst...Jag tror jag vet var felet ligger men kommer att framföra det när utvärdering sker. Fortsätta skall vi göra om jag får fortsätta i politiken och visst skall vi nå målet med folkfest.Nu kommer det bilder.Sambaföreningen A Bundas magnifika klädsel och snygga tjejer..(ja drägla en del av er)ler... The Politicans på torget samt Uno Svenningson och Inger Nordström rhinestone band.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Visa lite bilder ifrån våra lokala förmågor, typ , vi har ju faktiskt världsmästare i parhoppning i sporten som heter trampolin här i stan.. Vi har kanotister som är duktiga och även dansare som är enastående. Mångfald är ordet.

Per - 25 augusti 2006 00:00