Bloggmeny

Columbus Ohio samt näst lägsta taxorna i Sverige.,

söndag, 20 september 2009 14:40, Politik

Har vaknat upp tidigt här i Ohio.Med en tidsskillnad på sex timmar samt en resa på 16 tim så blir man trött men vaknar tidigt.Jag åker med Hushållningssällskapet och Axevalla travet för att bl.a besöka Little Brown Jug. The Jug är världens största landsbygdsmässa samtidigt som det körs trav.Nästa år skall vi arrangera något liknande på Axevalla..På Landet heter mässan.Målet är 30.000 besökare.På temat mat samt djur så borde det gå. Det är det vi skall se på hur de gör här och när allt startas upp kommer jag att berätta. Innan jag åkte hade Hyresgästföreningen kallat media samt oss i Lidköpings kommun för att uppvakta till den fina placeringen vi fått avseende låga taxor som påverkar boendekostnaden.Tvåa i Sverige.HSB.Riksbyggen och allmännyttan står också bakom denna undersökning som kallas Nils Holgersson.. Alla var glada men inte media.De kom aldrig. Skall det förmedlas en positiv nyhet är man inte intresserad. Journalistiken bygger på negativism helt klart.Ju mer skit man kan frossa i ju gladare blir man på redaktionerna.För att citera Torben Hade vi gått ut med en nyheten att Lidköpings kommun höjer taxorna med 10 % hade de stått på kö här nu.... Som exempel var det aktuellt i våras att vi justerade eltaxan..En journalist ringde till Torben och frågade hur stor blir höjningen i pengar..Den blir 47 kr..I månaden ?? Nej,,per år....sa Torben..Jaså..sa journalisten och la på.Det var ingen nyhet. Vi är stolta och glada att vi ligger så bra till och det finns all anledning att tacka alla engagerade anställda i kommunen som gör detta möjligt.Nu siktar vi på guld även om det är svårt i dessa tider...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej, Kjell!
NLT 21/9 sidan 9 längst ner.
Med vänliga hälsningar
Anders G.

Anders Georgsson - 21 september 2009 00:00

Hyresgästföreningen som kallat media,,,var besvikna,,,efter 20 minuters väntan,, tog de n kort själva som de skulle sända in.
Media var inte intresserade,det var det jag skrev om.

Kjell Hedvall - 21 september 2009 00:00