Bloggmeny

Chicago

måndag, 16 april 2007 08:15, Politik

Äntligen blivit uppkopplad,var svårare i chicago än både i namibia och litauen,,och dyrt..säger väl allt. Resan till chicago med kommunledningen har gått bra..strålande väder som alla vet.Kul att flyga när man ser bra. Ja här vi på väg..ler Chicago är en stad på över 8 miljoner invånare med förorter..här finns det möjligheter.Jag gillar denna stad och dess politik,7 timmars tidsskillnad, det klokaste är att ej gå och lägga sej när man kommer fram för att komma i fas med tiden.så medan de andra somnade drog jag och Kenneth iväg till bluesclub, vi körde till kl 7.00 på morronen svensk tid, då kenneth emellertid höll på att somna..ler.. Cluben heter Blue Chicago och ligger på Clark street,på detta lilla hak spelade Lindsey Alexander.Ett fantastiskt gig fick vi höra..Vilka musiker,,,,det bästa jag hört i bluesväg live på 25 år... basísten i bandet spelade bas helt suveränt... tyvärr uppfattade jag ej namnet i sorlet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*