Bloggmeny

chicago tis-onsdag

torsdag, 19 april 2007 16:44, Politik

Långa dagar här i Chicago. Konfererande hela dagarna och Lidköpingsdelegationen är nöjda med alla kontakter vi skapar.Syftet är naturligtvis att samarbeta för fler jobb,handel,tillverkning och utbyte.Just nu arbetar jag för att Michigans guvernör Jennifer Granholm skall besöka Lidköping.Det fodras politiska beslut i USA och därför måste vi bana väg så att privata företag sedan kan komma in och sälja svensk miljöteknik.Jag träffade repr från staten Michigan och det var lyckosamt. Här ett exempel på parkeringshus,jag föreslog att vi skulle bygga ett höghus i Lidköping och längst ned parkeringsplatser där silon låg tidigare.Förslaget står kvar.. Chicago ä en spännande dag,mycket välplanerad och centrum kallad The Loop ser ut så här. Jag gillar Chicago,här är en orsak..ler En sån här väg har jag inte sett i Sverige...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*