Bloggmeny

Chicago måndag

tisdag, 17 april 2007 09:06, Politik

The Loop som Chicagos innerstad kallas för är ganska fascinerande,man bygger dessutom nya höghus överallt där det finns en tomt.Jag har sagt det förr att Lidköping är ett Chicago i miniatyr avseende naturliga förutsättningar.Förutom söder om en sjö så har man Lidan eller Chicago River.I ett av höghusen jobbar det 16.000 personer,,,mer än Götene kommun eller nästan ett Vara i ett hus. Gunilla Girardo är VD för SACC USA.Cecilia Kjelgren är ordförande för handelskammaren South central vilket bl,a innefattar New Orleans.Jag hade intressant samtal om situationen i New Orleans och vilken möjlighet svenska företag har tagit.I övrigt kan ni se att jag trivs..ler... Delar av Lidköpings delegationen. Nu slutar Camilla Bender hos oss.I och med denna Amerika resa så slutar camilla och börjar på Dafgårds. Camilla har varit ansvarig för Amerika satsningen men väljer nu en karriär inom det privata. Vill tacka Camilla för gott samarbete genom åren.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!

har du inte besökt Legends, Buddy Guys klassiska bluesklubb på 754 S. Wabash? Dit måste du åka nu när du är i Chicago.

En annan skön adress är förstås 2120 S. Michigan Ave, Chess studios (också fullständigt kultförklarad).

Ha det gott och hälsa Mamma!

mvh Anders Lexmon

Anders Lexmon - 18 april 2007 00:00