Bloggmeny

Centern i Lidköping ..Är på väg någonstans,,,,igen...

söndag, 19 april 2009 00:47, Politik

Det var ett välkänt faktum att Centerpartiet i Lidköping under flera år inte ville samarbeta med de övriga borgerliga i Lidköping. Man gick sin egen väg och la egna budgetar byggd på Centerpolitik.Under många år hade vi upp till sju olika budgetförslag.Sedan kom den centrala alliansöverenskommelsen som tvingade in Centern i fållan igen.Är man i en allians som så starkt försöker profilera sig i Lidköping så får man väl finna sig i att vara där.Men icke,,,sedan någon månad tillbaka har Centern en ny ordförande som halvt desperat försöker få in sitt parti på arenan. Detta retar övriga borgerliga partier.. Nu senast var det ett antal frågeställningar i NLT som närmast var löjeväckande. Dels för att alliansen står bakom den förda politiken och dels för att näringspolitiken i Lidköping är så starkt involverad med det lokala näringslivet. I princip sätter näringslivet agendan och prioritetsordning. Vi har arbetat efter devisen att de som i sin profession sysslar med tillväxt och företagande också rimligtvis borde vara bäst på näringspolitiken. Centerns frågeställningar andas kritik. Kritiken riktas därmed emot det lokala näringslivet....och emot deras egna reprsentanter i kommunstyrelsen.Det hade vart klädsamt om man frågat sina egna förtroendevalda innan man börjar skriva en massa för att försöka få media för sitt parti. Det är inte lätt att vara ny i politiken. Ja bilden har inte med Centern att göra...ler. I Lima har man flera parker där man också visar landets djur. Peru har en natur som består av allt. från sten,sand och öken till Andernas mäktiga bergsmassiv samt djungeln både i norr och Amazonas som i söder. Längst med västkusten finns det underbara stränder utefter ocenanen.Ett paradis för en turist.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*