Bloggmeny

Bäver i stan bl.a

måndag, 27 februari 2012 00:59, Politik

Lite kul men dock ett problem att bävrarna förökar sej och vill sätta nya bon.När en ung hanne vill bygga sig ett eget bo  startar han bygget för att sedan invänta en hona.Hur de kommunicerar kan man fråga sig.I detta fallet har bävern valt Svartebäcken Jungmansgatan.Inte smart men det kan ju inte bävern veta...Boet blir ett dämme och vattennivån kan nu snart i vårtider bli översvämning i gamla staden jag tog en bild innan ansvarig har agerat.

Snygg bild  de borttagna lamporna  Stenportsgatan.Ombyggnad pågår för det nya biblioteket.Verkar som det kan öppnas redan i November.

 

Bilden från min innergård får symbolisera att vintern snart är slut."Piggarnaövervintrar hos mej.Här finns det en fristad mitt inne i De La Gardiestaden

 

Djur verkar bli temat  denna blogg.Jag gillar att fotografera djur.Framförallt vilda är en utmaning att fånga.Här en Ara från Peru.Landet har en fantastisk natur.I norr är det Amazonas djungel.Sedan har vi Anderna med både sten och grönska  hög höjd-Lima ligger i en öken men grönskas av Oceanens fuktighet. Nu talar jag om vatten.Visste ni att det är 1200 mil till närmaste land från Lima till Australien.Från Kiruna till nordafrika är det 400 mil.Så 1200 mil vatten når Perus land med västanvinden.Tala om att vi har mycket vatten  vår jord.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*