Bloggmeny

Bandybloggarn

söndag, 20 november 2011 23:48, Politik

Har inte skrivit om Villa ännu.Har inte vart mycket och skriva om.Men nu har det vänt.Givetvis var den dåliga säsongsstarten en gruppsykologisk historia.

Laget är inte sämre än förra året,,,ja förutom att Johan saknas,,,,å andra sidan användes han inte enligt min mening ett optimalt sätt laget av idag är väl i stort sett av samma kaliber.Meningen med årets värvningar var att förstärka i försvar och mittfält.Det har inte gett resultat hittils.Villa måste upp ett snäpp  om man skall tillhöra topp 3 i Sverige.Målet är givetvis SM Guld. Jag sa i förrförra veckan  att vi har inte investerat 150 miljoner för att Villa skall ligga i botten.Gais matchen var ett bottennapp av sällan skådat slag.

Nilsson kom in vilket är trevligt....Han är en good guy som har lagets stöd och det räckte för att hitta rätt igen.

Det är kul att vara i arenan och fota och träffa folk.Jag sa till Rogher Selmosson att nu får vi vara med för att Villa kommer att göra mål inom 3 minuter.

Målet kom innan en minut och var med..men jag var med..David Karlsson sätter 1 - 0.

 

 Daniel Andersson 2-0. Villa öppnade mycket bra..Sedan var det slarv och hawaii,,,något som inte kan gillas.Samtidigt kändes det som om Villa ägde matchen.

 

Villa vann matchen när Jesper Bryngelsson flippade in 4-3..Sedan var det bara ett lag plan.

Villa har en 50/50 lott.50 % av omsättningen går till vinnaren,Denna gång var det rekord nästan 15.000 till vinnaren.Jag gick bort till Selmos igen och frågade när dragningen skulle vara.Den kommer när som helst nu,,och jag hade tänkt jag skulle vinna sa jag..Jag med sa Selmos...Sedan kom vinstnr i högtalaren,,,,jag vann inte sa jag,,,Selmos tittade sin lott och log emot mej,,men det gjorde jag,.hahah,,,han tog de 15 pappen,,Grattis....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*