Bloggmeny

Back in Lisch...Nu väntar Bio Energy days.

måndag, 28 september 2009 00:26, Politik

Nu är jag tillbaka från Ohio.En farmare stat som är hårt drabbad av finanskrisen.Finns mycket att skriva men det är tråkigt att se.Hoppas att man reder ut problemen i USA annars väntar en trist framtid.USA,s skulder är helt gigantiska och man kan verkligen undra hur det kommer att gå i ett land där man inte vill betala för sig. Där det enligt många är pest att betala skatt så att samhället fungerar. Jag gillar Amerika-det står jag för. USA består av så mycket och det jag gillar är de bästa sidorna. Att låna sig fram gillar jag inte + mycket annat. Att vara världspolis exempelvis med rätt att döda.För första gången i USA blev jag antastad av fattiga som ville ha pengar. Tråkigt men som sagt Ohio är hårt drabbat.Hundratals hus var till salu,att hyra och tomma. Ikväll har jag tagit emot amerikaner som skall bo i Lidköping under veckan.Ca 75 kommer till Lidköping och Trollhättan för Bio Energy days. Vi ansvarar för bioenergi till uppvärmning och i Trollhättan har de focus på biogas till fordon. På Italia mötte jag Will Steger.Jag skrev om Will när jag var i Minnesota förra året.Will är polarkännare och forskare.Han vet allt om klimatet och förändringarna. En av de största i världen..Jag får säga som amerikanerna. Im proud to have Will in town. Hoppas nu lokal media intervjuar Will..det är inte ofta vi har personer på denna nivån i Lisch. www.willsteger.com - därifrån kan ni också kolla vidare på hans stiftelse.Global warming. Will är en amerikan av bästa märke. Av bästa märke är också människor som värnar och sköter sina djur bra. Jag stod o tittade på när bönderna tvättade sina kor.Långt från Wall street kan man lugnt säga.. I USA är man fortfarande ledande inom travaveln. Denna fantastiskt fine hingst säljs på auktion snart. Brittany Farms.Lexington. Detta sto fanns hos Tommy B på The Red Mile i Lexington,Kentucky vid fototillfället.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Snygg bild på dig och stoet. Alltså en mycket bra fotograf...

Henrik - 28 september 2009 00:00