Bloggmeny

Är i Stockholm för att uppdatera mig,

måndag, 09 juni 2008 15:45, Politik

Idag och imorron är jag i Stockholm på partiets Sveavägen 68. Aktuellt inom politik och diskussion om framtiden kring kommunalpolitik. Även rikspolitik som påverkar kommunerna naturligtvis. Många kommuner är oroliga vad som kommer att hända ekonomiskt när vi till hösten få se utförsäkrade ur A kassorna komma till kommunernas socialtjänst.Även sjukförsäkrade kommer att dyka upp framöver när alliansen är brutala i sin politik. Sedan såg jag att Lidköpingsnytt lyfte fram min åsikt att vi inte samarbetar i Lidköping kring arrangemang.De la festival har varit ett skattefinansierat arrangemang utan entréavgift.Helt fritt från samverkan med krögare och näringsliv. Nu är kultur o fritids överskottspengar slut så någon De la festival lär det inte bli i framtiden. Nu satsar kommunen på att sponsra RIX FM festivalen i Lidköping. Här finns en möjlighet att göra något stort men jag tvivlar tills jag ser resultat. Läste också att Lidköpingsnytt drog in Hjulafton i detta,jag hade överhuvudtaget inte detta arrangemang i min åtanke,där gör Frasse och Thomas Kjellström ett kanonjobb. I Lidköping tycker myndigheterna att det är jobbigt med festivaler,frågan är väl om lidköpingsborna vill ha det... Lite mer vackra bilder från Stockholm.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vada Alliansens brutala politik. Om du oppnar ogonen och ser allt myglande som finns osv sa inser du kanske att det behovs harda tag. Kolla bara pa trenden som varit angaende utbrandhet. Arligt talat, vad ar det for javla trams?!

Arbete skapar halsa och valstand... Ar inte det eran slogan?

Exempelvis, ar det bra att fortidspensionera folk bara for att dom inte orkar jobba, det ar ju en losning. Var det inte en skandal fa Forsakringskassan Lidkoping under Eran sista mandatperiod dar man uppmanade till fortidspensionsforklaringar?????

Arligt talat. Hoppas att gemene lidkopingsbon inte tror pa allt du sager...

Niklas2 - 10 juni 2008 00:00

Angaende festival.

Stockholm ar ju borgerligt styrt va?

Vet du varfor det funkar? For vi borgerliga bestar av utbildade entusiastiska entreprenorer medans sossar, scouter och kommunister ar arbetsskygga gnallspikar. Och att gnalla tjanar ingenting till!

Niklas2 - 10 juni 2008 00:00

Min reflektion var utifrån Smaka på Stockholm festivalen...
Om man i Stockholm har förstått att man måste kraftsamla och vara på en plats så är väl detta att ta efter.
I Lidköping sprider vi ut arrangemangen över både för lång tid och på olika platser.
Ha en festival i Stadsträdgården med artister,mat och dryck och övriga inslag.
Dessutom betalar krögarna genom all den vinst man får på försäljning artisterna.
I Lidköping har man inte betalat en krona utan överlämnat detta till skattebetalarna.

kjell.hedvall - 10 juni 2008 00:00

det är väl många som samarbetar om De la Festival? föreningar, organisationer, orkestrar, företagare. Även partierna ska vara med i år.

Björn Smitterberg - 09 juni 2008 00:00

Jag ställer mig först i kön för de som vill ha festivaler och annat sköj på sommaren! :D

Malin - 09 juni 2008 00:00